Certificering

ISO 9001 Certified

Tricon’s danske afdelinger er ISO 9001 certificeret.

UL registered firm

USA – Tricon Electric A/S er UL-listed i henhold til UL 508 som producent af UL- og CSA- tavleanlæg til det nordamerikanske marked under file no.:
E176497. Er givet af UL International Demko A/S www.demko.dk, der indgår i den akkrediterede amerikanske Underwriters Laboratories Inc. koncern, i daglig tale UL.
UL International Demko forestår den kontinuerlige opfølgning på UL-kontruktioner og udfører kvartalsvise inspektioner af igangværende UL-anlæg på vores værksted.

UL-tavlerne projekteres efter UL-standarderne, der definerer en lang række forholdsregler om materialevalg, konstruktion og dokumentation.

Microsoft Partner – Silver Application Developer

Vi har Certified for Microsoft Silver Partner udmærkelser, hvilket gør os til Microsoft partner, hvor Microsoft anerkender vores brug af deres udviklings teknologier. Både inden for forretnings applikationer og webløsninger

Siemens – Solution Partner

Siemens Solution Partner er betegnelsen på certificerede og erfarne systemudviklere, som kan rådgive om og implementere individuelle løsninger baseret på komponenter fra Siemens Industry. Automationsløsningerne bliver stadig mere komplicerede, og kravene vokser i takt hermed.Certificeringen sikre at du kan få den bedste og mest driftssikre løsning

Beckhoff- Solution Provider

Tricon Techsoft er certificeret Beckhoff Solution provider

BEIJER – Partner

Tricon Techsoft er uddannet- og medlem af Beijer Integrator Group

Medlem af DETF

Foreningen for førende danske tavlebyggere.

Back to Top