Vi giver dig styr på strukturen

En effektiv hverdag afhænger af et effektiv intern transportanlæg i din virksomhed. Det gælder uanset om du producerer drikkevarer, møtrikker eller flytter kufferter

Tricon Electric er det oplagte valg, når du skal have styr på din infrastruktur – også i den helt store skala. Vi har mange års erfaring med at udvikle styretavler til transport af bagage i lufthavne verden over, og vi har hjulpet masser af produktionsvirksomheder med at sikre det optimale flow i produktionen.
Den erfaring kan du mærke på kvaliteten, på servicen og på driftssikkerheden. Og du vil opdage, at Tricon Electric ikke blot er din underleverandør – vi er din samarbejdspartner.

Vi har leveret styretavler til adskillige logistik-anlæg i lufthavne, samt store løsninger til logistik af lagre og postordrefirmaer verden over. Vi har hjulpet mange danske og udenlandske industrivirksomheder med at styre og overvåge den interne logistik. Vi løser opgaver helt fra første prototype eller som en del af en eksisterende maskine. Vi udvikler løsningen i tæt samarbejde med dig eller vi følger de tegninger, du har med under armen.

Kort sagt opbygger vi koncepter i samarbejde med dig og producerer dét der passer til opgaven.

Back to Top