Vi får brikkerne til at passe sammen

Software og it kan være et puslespil. Både i store og små virksomheder. Risikoen for, at der mangler en brik – eller at du sidder tilbage med en firkantet brik til et rundt hul – er altid til stede.

Her gælder det om at have den software, der passer til din virksomhed, og som letter din hverdag uden at smadre bundlinjen. Samtidig skal du have øje for it-sikkerheden, så du ikke risikerer ubudne gæster via netværket.

Hos Tricon Data er vi vant til at få it-brikkerne til at passe sammen. Vi er Microsoft-certificerede og godkendte til at udvikle software, som passer til disse systemer. Uanset om du har en stor produktion, der kører næsten i døgndrift, er håndværker, der skal styre timeregnskabet, eller du skal have styr på foderdoseringen til dine husdyr, kan vi hjælpe dig videre. Og vi sørger naturligvis for, at din nye software kan integreres med f.eks. dit ERP system eller lignede, hvis du ønsker det.

Vi begynder altid med at kortlægge dine tanker og behov. Bagefter udvikler vi den software, der kan løse dit problem – altid på en måde, så det er let at bruge i hverdagen.

Back to Top