Vi lader dine kunder bestemme selv

Dine kunder vil gerne bestemme selv. Dine kunder vil gerne have en personlig løsning, der passer præcist ind i deres hverdag. Og dine kunder vil gerne vide på forhånd, hvad de får.

Her kommer Tricon Data ind i billedet. Vi kan nemlig hjælpe dig med at lade kunderne få overblik over deres valgmuligheder og hjælpe dem til at vælge helt selv.

Uanset om det gælder bredden og højden på et garderobeskab, kapaciteten på en beton fabrik eller tilbehøret til den nye bil, kan Tricon Data udvikle de programmer, som sørger for at brugeren kun kan lave gyldige kombinationer af valg og guider brugeren igennem valgene via hjælpetekster, billeder og dokumentation,

Ikke kun de private slutkunder kan have glæde af det. Det kan du og dine kunder også, hvis du f.eks. er underleverandør til større industri- og produktionsvirksomheder. Valgfrihed giver gladere kunder – uanset hvor i fødekæden, de befinder sig.

I fagsproget hedder det produktkonfiguration. I virkeligheden dækker det over, at vi laver den software, der præsenterer dine varer og dine kunders valg på den bedste måde. Du får lettere ved at sælge, de får lettere ved at vælge.

Kontakt os og lad os sætte billeder på dine produkter. Så er dine kunder tættere på en god handel.

Back to Top