Vi gør din gode idé endnu bedre

Du behøver ikke have en fiks og færdig idé med i lommen, når vi mødes. Vi har stor erfaring i at sparre og udvikle sammen med vores kunder, indtil vi sidder med den helt rigtige løsning. Kort sagt er vi gode til at gøre din gode idé endnu bedre.

Vi udvikler med fleksibilitet. Det betyder, at vi sammensætter det rigtige team til netop din opgave, så du kan trække på nøjagtig de kompetencer, der er brug for. Ofte kan vi gøre en forskel, hvis du tager os med til tegnebordet allerede fra begyndelsen – så former vi i fællesskab den løsning, der fungerer bedst. Uanset om vi skal udvikle nyt fra bunden eller tænke videre på et kendt design.

Vi udvikler også med et øje på bundlinjen. Udvikling tager tid og kan være en økonomisk udfordring, især for mindre eller unge virksomheder. Vi kan sammensætte den rigtige økonomiske model, hvor du kan lade udviklingsarbejdet finansiere delvist gennem den efterfølgende produktion – så er det ikke økonomien, der bremser din gode idé.

Vi udvikler også med overblik; ikke mindst gennem en tæt dialog – på dansk. En del af udviklingsarbejdet i Tricon Electronics foregår i Thailand, men alt kontakt med vores kunder foregår fra Danmark. Desuden har du den samme kontaktperson igennem hele udviklingsforløbet – det giver stabilitet og tryghed for en ensartet kvalitet.

Back to Top