El-styringer og -tavler til alle formål og de mest krævende omgivelser

Tricon konstruere og producerer el-styringer og -tavler til alle formål og industrier. Eksempelvis til vindmølleindustrien, sorteringsanlæg, fremstillingsindustrien, landbruget og marinens. Industrier og brancher hvor tavlens pålidelighed og oppetid er afgørende, samtidig med at omgivelserne kan være udfordrende. 

Egenproduktion og erfaring giver pålidelighed

Tricon producerer tavler på egne fabrikker i Danmark og Ungarn. Vores medarbejdere har mange års erfaring og kendskab til standarder og kvalitetssikring, ligesom vi har alt fra automation- og el-ingeniører til erfarne specialarbejdere at trække på, når en opgave kræver noget særligt. Derfor konstruere og producerer vi el-styringer og tavler til mange forskellige formål og brancher. Vi tilbyder blandt andet:  


  • Produktion af store og små serier – fra én enkelt specialproduceret enhed til mange tusinde enheder med mulighed for fleksibel levering. 
  • Effekt fordelingstavler op til 6.300 Amp. Opbygget i eks. Cubic modulsystemer.
  • Tavler og styringer der er kvalitetskontrollerede i henhold til relevante standarder, bl.a. UL-standard, EU og ISO 9001.. 
  • Konfektionerede ledningssæt så monteringen bliver mere ensartet.
  • Ultrakorte og fleksible leveringstider. 

Vi opbygger tavlerne af kvalitetskomponenter og tester både samlinger og funktioner, inden tavlerne forlader fabrikken. Det giver vores kunder tryghed for, at tavlerne lever op til kravene og ønskerne hver eneste gang. 


Nogle af de brancher, hvor vi i dag er blandt de foretrukne leverandører, er: 


Grøn energi / Vindmøller / Solceller / Power-to-X – stiller blandt andet krav om driftssikkerhed, da selv kortere nedbrud kan være meget omkostningstunge og vanskelige at håndtere.  

Sorteringsanlæg – stiller blandt andet krav om driftssikkerhed, da selv kortere nedbrud kan være meget omkostningstunge og vanskelige at håndtere.  


Fødevare og medicinal – stiller blandt andet høje krav til mulighederne for rengøring og opretholdelse af hygiejne. 

Datacenter – stiller blandt andet krav om suveræn oppetid, da servere aldrig lukkes ned. 


Tech-virksomheder – stiller blandt andet krav om suveræn oppetid, da servere aldrig lukkes ned. 

Tricon-elstyringer

Forskellige brancher og virksomheder har forskellige behov. Tricon er i stand til at designe og konstruere el-styringer, -tavler og automationsløsninger, som passer til de fysiske rammer, til den ønskede funktionalitet og til de branchespecifikke standarder og krav. Tricon producerer blandt andet: 


  • Styringstavler
  • Procestavler
  • Fordelingstavler

Produktionsvirksomheder og maskinbyggere – stiller blandt andet krav til at udformning kan tilpasses omgivelser og pladsbegrænsninger, samtidig med at løsningerne ofte skal kunne håndtere store og pludselige udsving i strømmen

Landbrug og transport – stiller blandet andet krav om løsninger, der kan modstå støv og vedvarende rystelser, ligesom brandsikkerhed ofte spiller en rolle.  

Marine og offshore – stiller blandt andet krav om løsninger, der kan modstå frisk havluft med høj fugtighed og saltindhold.  

Militær applikationer – stiller blandt andet krav om løsninger, der kan modstå påvirkninger fra angreb og eksplosioner – herunder løsninger der kan klare påvirkninger helt op til 6 g-kraft. 

God dialog giver et godt samarbejde

og gode løsninger

Vi lever af at være vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner. Derfor bidrager vi gerne med vores knowhow til konstruering og optimering af el-styringer og -tavler til din virksomheds særlige behov. Ofte begynder vi med et besøg i jeres virksomhed for at se de omgivelser, som løsningerne skal fungere i. Det giver os værdifuld viden om de behov, krav og specifikationer, der er behov for. 

Dialog og forventningsafstemning giver en god proces og gode resultater. Vi investerer derfor gerne tid i udviklingen at et godt kundeforhold fra begyndelsen.   

Vil du vide mere om Tricon og vores produktion af el-styringer og -tavler? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at afklare, om vi er den rette samarbejdspartner til din virksomhed. Ring på telefon 7933 0000 eller send en mail til tricon@tricon.dk.        

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.