Ledningskonfektionering og -kits til effektiv montering

Tricon tilbyder ledningskonfektionering, så vi i dag ikke alene konfektionerer ledninger til vores egen produktion og produkter, men også tilbyder levering af monteringsklare ledningskits til vores kunders produkter. 

Hurtigere montering og højere kvalitet

Færre fejl og hurtigere montering er fordelene ved at få leveret færdig konfektionerede ledninger. Tricon har i mange år gjort brug af konfektionerede ledningssæt til vores egen produktion og monteringsservice, fordi det mindsker monteringstiden væsentligt, ligesom det, særligt under vanskelige forhold, sikrer en højere kvalitet i montagearbejdet. 


Vores automatiserede ledningsterminal til konfektionering kan håndtere: 


  • Ledningstykkelser fra 0,5 til 2,5 mm2
  • Længder fra 23 cm
  • Opmærker ledninger med sort og hvidt tryk


Derudover har vi en afdeling af samvittighedsfulde specialarbejdere, der kan montere stik og pakke ledningerne i overensstemmelse med beskrivelser og tegninger, så vores service er både fleksibel og hurtig. 

Tricons ledningsterminal har automatiseret arbejdet med at afmåle, opmærke, klippe, afisolere og presse ledningsenderne. Resultatet er kortere produktionstid og højere kvalitet. Kombineret med vores team af teknikere og specialarbejdere kan Tricon levere ledningskonfektionering i allerhøjeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris og til langt de fleste formål.


Tricon leverer i dag ledningskonfektionering som en selvstændig ydelse til industri og produktionsvirksomheder. 

Tricon-ledning

Vi tilbyder blandt andet: 


  • Afklippede og konfektionerede ledningssæt
  • Kabler og ledninger efter mål
  • Lednings- og loddemontage
  • Test af de færdige ledningssæt for at eliminere fejl

God dialog giver et godt samarbejde

og gode løsninger

Vi lever af at være vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner. Derfor leverer vi gerne ledningskonfektionering skræddersyet til din virksomheds særlige behov. 

Vores erfaring er, at dialog og forventningsafstemning giver en god proces og gode resultater. Derfor investerer vi gerne i etableringen af et godt kundeforhold fra begyndelsen, så vi er sikre på at leve op til din virksomheds forventninger.   

Vil du vide mere om Tricon og vores tilbud om ledningskonfektionering? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at afklare, om vi er den rette samarbejdspartner til din virksomhed. Ring på telefon 7933 0000 eller send en mail til tricon@tricon.dk.      

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.