Udvikling og produktion af

OEM elektronik til industri

Tricon har specialiseret sig i at udvikle og producere OEM elektronik til industri – herunder en lang række måleinstrumenter og styringer til eksempelvis kvalitetskontrol og processtyring. Ofte skal elektronikken indgå i sammenhænge, som stiller særlige krav til kvaliteten og stabiliteten – som eksempelvis meget høje eller lave temperaturer, ligesom elektronikkens driftssikkerhed vægtes højt. 

Fokus på kunde- og brancheløsninger

I samarbejde med vores kunder har vi gennem mange år udviklet og produceret elektronikløsninger til specifikke ønsker og behov, ligesom vi har udviklet elektronik på baggrund af funktionsbeskrivelser og branchekrav. Vi tilbyder blandt andet:  


 • Udvikling og produktion af store og små serier – fra én enkelt specialproduceret enhed til mange tusinde med mulighed for fleksibel levering. 
 • Kundespecifikke elektronikløsninger med varetagelse af branchefølsomme oplysninger
 • Gennemtænkte og certificerede løsninger målrettet specifikke brancher, industrier og standarder 
 • Mulighed for at arbejde med multikanals sensorer
 • Parring og programmering med PLC 

Gennem vores mange år i branchen har vi oparbejdet et bredt og indgående kendskab til underleverandører, hvilket sikrer den rette kvalitet i opbygningen af elektronikløsninger. Som kunde hos Tricon har du mulighed for at foretage en FAT gennemgang, inden en serieproduktion sættes i gang. Vi leverer gerne elektronik, der er godkendt til gældende kvalitetsstandarder. 


For at sikre og dokumentere kvaliteten, leverer vi altid en materialeoversigt og en as built dokumentation ved leveringen. 


Nogle af de brancher, hvor vi i dag er blandt de foretrukne leverandører af elektronik, er: 

Landbrug og fødevare – hvortil vi blandt andet leverer måleinstrumenter og styringer, som overvåger og sikrer kvaliteten.  


Autobranchen – som får leveret færdige, håndholdte, letanvendelige trykmålere til brug på professionelle værksteder. 

Tricon-elektronik

Vi tilbyder bland andet:: 


 • Design
 • Kravspecifikation
 • Prototyper
 • Test

Produktion/Serie produktion:

 • PCBA
 • Mekanisk Samling
 • Box Building
 • Emballering

Vindmølleindustrien – som anvender zonestyringer til at minimere energibehovet ved støbningen af vindmøllevinger. 

Bagage og pakkesortering – hvortil vi leverer elektronik til automatiseret start og stansning af transportbånd og sorteringsanlæg, hvilket effektiviserer arbejdsgange og driftssikkerhed. 


Maskinbyggere – som har behov for elektroniske styringer af processer og flows i deres maskiner.

God dialog giver et godt samarbejde

og gode løsninger

Vi lever af at være vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner. Derfor bidrager vi gerne til udvikling og optimering af elektronik til din virksomheds særlige behov. 

Vores erfaring er, at dialog og forventningsafstemning giver en god proces og gode resultater. Ofte skræddersyer vi elektronik til en virksomheds aktuelle og specifikke behov. Derfor investerer vi i etableringen af et godt kundeforhold fra begyndelsen, så vi er sikre på at leve op til din virksomheds forventninger.   

Vil du vide mere om Tricon og udvikling af elektronik? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at afklare, om vi er den rette samarbejdspartner til din virksomhed. Ring på telefon 7933 0000 eller send en mail til tricon@tricon.dk.   

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.