Idriftsættelse, opgradering

og montering

Viden og erfaring gør en positiv forskel, når styringer, elektronik og tavler skal tages i brug. Tricon har et team af erfarne montører, som er i stand til at deltager i indkøring af nye maskiner og anlæg. Tricons montører deltager også i forbindelse med opgraderinger og moderniseringer af produktions- og procesanlæg. Samtidig kan du være tryg ved, at Tricons montører bliver på opgaven, til den er løst.

Vi er med fra idé til drift

I forbindelse med udviklingsprojekter og idriftsættelse af nye anlæg kan der være mange ukendte faktorer og fagligheder, som skal arbejde sammen for at sikre det rette resultat. Hos Tricon er vi opmærksomme på at være tydelige omkring muligheder og begrænsninger gennem hele samarbejdet. Vi følger gerne vores opgaver helt til dørs, og deltager gerne aktivt i forbindelse med montering og idriftsættelse af vores produkter, så alt bliver gennemført i overensstemmelse med best practice. 

Tricon onsite ved vores kunder

Vores team af kompetente montører med stor erfaring deltager både ved opgradering, udvidelse, eller som support i forbindelse med idriftsættelse/indkøring. Eller bare en lille hurtig tilpasning så er de klar.

I vil opleve et team af montører der arbejder meget på, at undgå udfordringer ved grænseflader og vil have stor Back Office fra Tricon’s konstruktionsafdeling ved mere komplekse udfordringer.

I vil også opleve, at teamet ofte vil have kunde og produktkendskab fra produktionen af styringerne, hvis de er bygget hos Tricon .

Servicevognen er opdateret med standard opmærkning, ledning, software så man hurtigt kan lave mindre tilpasninger.

Tricon-service


Vi tilbyder blandt andet:


  • Installation af styretavler
  • Tilpasning onsite
  • Opgraderinger af eksisterende anlæg
  • Support ved idriftsættelse
  • Dokumentationsopdatering på anlæg

God dialog giver et godt samarbejde

og gode løsninger

Tricon lever af at være vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner. Derfor monterer og idriftsætter vi gerne de produkter, vi leverer, så du kan være tryg gennem hele processen. 

Vil du vide mere om Tricon og vores tilbud om idriftsættelse og opgradering? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at afklare, om vi er den rette samarbejdspartner til din virksomhed. Ring på telefon 7933 0000 eller send en mail til tricon@tricon.dk.       

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.