Professionel projektstyring og levering til større projekter 

Tricon leverer jævnligt rådgivning, konsulentydelser, styringer, komponenter og el-tavler til større projekter. Vi har et effektivt arbejdsflow, som sikrer fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibel distribution. Nogle af de projekter, vi bidrager til, strækker sig over adskillige år, hvor leveringerne koordineres med projektets fremdrift og øvrige partnere. 

Fast team giver stabilitet i leveringer og dialog

Tricon er begunstiget af at have et dedikeret team med høj faglighed, som brænder for at arbejde med store projekter. Det betyder, at du får en fast kontaktperson, som varetager dialogen, inddrager de relevante kompetencer fra Tricons organisation og løbende følger op på leveringer og fremdrift. Som projektejer eller -leder får du dermed hele tiden den opbakning, du har brug for fra Tricon. Vores erfaring er, at det giver overskud og energi i det samlede projekt, når leveringerne hele tiden bliver koordineret med projektets faser og fremdrift, ligesom vi vægter at vedligeholde dialogen gennem hele projektet.

Vi er med hele vejen

Vælger du at indlede et projektsamarbejde med Tricon, kan du se frem til at få en personlig, professionel og pligtopfyldende samarbejdspartner med på holdet. Tricon deltager blandt andet i: 

Tricon-projekt

Vi tilbyder blandt andet:

  • Beregninger, udarbejdelse af tegninger og materialeoversigt 
  • Konstruktion og produktion af prototype
  • FAT og godkendelser/justeringer
  • Løbende levering tilpasset projektets fremdrift og behov
  • Levering af dokumentation og godkendelser i henhold til standarder

God dialog giver et godt samarbejde

og gode løsninger

Vi lever af at være vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner. I forbindelse med projektsamarbejder knytter vi en fast kontaktperson til projektet, som sørger for at inddrage og koordinere kompetencer fra resten af organisationen i takt med, at projektet kan drage nytte af det.  

Vi rådgiver meget gerne vores kunder på alle trin af et udviklingsprojekt, ligesom vi gerne bistår med konstruktion og udarbejdelse af as built-dokumentation med henblik på at sikre sporbarhed og kvalitetskontrol. 

Vil du vide mere om Tricon og mulighederne for at indlede et projektsamarbejde? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at afklare, om vi har de rette kompetencer til at løse din opgave. Ring på telefon 7933 0000 eller send en mail til tricon@tricon.dk.       

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.