Om Tricon 

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon A/S til en af branches førende leverandører af el-styringer, elektronik og knowhow til industri, erhverv og produktionsvirksomheder. Høj kvalitet, fleksibilitet, leveringssikkerhed, skræddersyede løsninger og en stabil samarbejdspartner er Tricons varemærke.  

På hangarskibe i den indiske flåde, på bagagesorteringsanlæg i lufthavne over hele verden og på havvindmøller i Nordsøen. Styringer, reguleringer, elektronik og ledningskit fra Tricon findes i utallige sammenhænge. Ofte leverer vi til industrier og brancher, som stiller særlige krav til kvalitet, holdbarhed og levetid, da nedbrud kan være omkostningstunge og vanskelige at håndtere. 

Tricon har derfor omfattende testprocedurer, som sikrer, at alt, hvad vi leverer fra fabrikken, er i overensstemmelse med det aftalte.     

Skræddersyer løsninger til særlige behov 

Tricon er specialiseret i at levere kundetilpassede løsninger til brancher med særlige behov for sikkerhed, robusthed, knowhow og stabilitet. Vi leverer alt fra en enkelt specialdesignet enhed til serieproduktioner på flere tusinde. Vores særlige set up gør os konkurrencedygtige på kvalitet, leveringstid, fleksibilitet og pris, hvilket har ført til, at vi mere end én gang er blevet kåret som ”Årets Leverandør” af vores kunder. En titel som glæder og forpligter os. 

Tricon er en familieejet, værdidrevet og moderne elektronikvirksomhed med mere end 40 års erfaring og specialkompetencer. 

Lange samarbejder giver de bedste resultater

Vil du vide mere om, hvad du kan forvente af Tricon, opfordrer vi dig til at læse om vores værdier, historie og arbejdsplads. Tricon er mere end en leverandør – vi er en fleksibel og trofast samarbejdspartner .

Vil du vide mere om, hvad Tricon kan gøre for din virksomhed, er du interesseret i en rundvisning eller har du et konkret behov, du gerne vil have en løsning på? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at afklare, om vi er den rette leverandør til dine behov. Ring på telefon 7933 0000 eller send en mail til tricon@tricon.dk.

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.