Vi har det sjov – hver dag!

Tricon har valgt at give ordet til medarbejderne i stedet for ledelsen, når vi skal beskrive vores arbejdsplads. Nedenstående er derfor medarbejdernes beskrivelse af hverdagen hos Tricon.

Vi kan mærke værdierne i hverdagen

”Når vores ledelse siger, at vi skal have det sjovt på arbejdet, er det ikke bare ord – det er også måden, vi er sammen på. Vi har en arbejdsplads med en blanding af højtuddannede ingeniører og ufaglærte medarbejdere, men når vi mødes i virksomheden, er vi alle lige, og de kække bemærkninger – og practical jokes – kan komme fra alle sider. Selvom vi for det meste har travlt med vores opgaver, er der hver dag nogle, der har overskud til lidt sjov og giver os noget at grine af et par gange i løbet af dagen. Vi er et godt stykke over hundrede medarbejdere, men vi kender næsten alle navnene på hinanden, og det gør det nemt at tale sammen og lave sjov med hinanden på kryds og tværs. 

Når vi taler godt sammen, giver det arbejdsglæde, men det øger også vores kvalitet og faglighed, for alle kan uden besvær komme med ideer til forbedringer eller gøre opmærksom på svagheder. Ingeniøren kan lige så vel lære noget af specialarbejderen som omvendt, og det giver faglig stolthed på alle niveauer.” 

Fleksibilitet giver frihed

”Hos Tricon arbejder vi fokuseret og pligtopfyldende – men vi har også frihed til at arbejde, når det giver mest mening. Har man arbejdsopgaver, som kan løses på alle tider af døgnet, er man velkommen til at lægge sine arbejdstimer på de tidspunkter, som passer bedst. Nogle vil gerne møde tidligt og komme tidligt hjem til familien. Andre har en tandlægetid som ikke behøver at koste en halv fridag, hvis opgaverne i stedet løses på et andet tidspunkt. 

Tricon har fokus på, at opgaverne bliver løst som aftalt, og at kunderne er glade og tilfredse. Så længe det er opfyldt, har vi fuld frihed. For nogle kræver det en særlig disciplin at huske, at friheden og fleksibiliteten også kommer med et ansvar, men hos Tricon står vi sammen om en høj arbejdsmoral. Derfor yder vi også en ekstra indsats, når vores kunder har behov for det.” 

Forandringer og rummelighed giver plads til alle

”Er du én gang blevet en del af fællesskabet, kan det være svært at tage afsked igen. Mange af vores kolleger har været i Tricon i både 20 og 30 år, fordi her er gode muligheder for udvikling og tilpasning, så arbejdet passer til familielivet, fritidsinteresser og personlige ønsker. Ingen får lov til at stå stille eller gå i stå hos Tricon. Til gengæld har vi udfordringer og muligheder på mange forskellige niveauer. 

Virksomhedens forskellige afdelinger og funktioner, kræver forskellige kompetencer, og mange har flyttet rundt mellem forskellige stillinger. Vi har også flere gode kolleger, som er kommet til Tricon i et samarbejde med Kolding Kommune. Det er en glæde at se, hvordan lang tids ledighed og arbejdsprøvninger kan vendes til arbejdsglæde og en tro på fremtiden, eller hvordan udfordringer som sygdom eller ordblindhed kan blive tacklet med omsorg, rummelighed og tålmodighed fra både ledelse og kolleger. På den måde har vi en virksomhed med plads til alle, der vil være med i fællesskabet og løse opgaverne.”

Har du lyst til at blive en del af sammenholdet og arbejdsglæden, tager vi med glæde mod både opfordrede og uopfordrede ansøgninger. 

+45 79 33 00 00

Gejlhavegaard 1 , DK-6000 Kolding

tricon@tricon.dk

Om Tricon Electric A/S

Engagement, udvikling og vedholdenhed gennem mere end 40 år har gjort Tricon til en af branchens førende leverandører el-styringer, elektronik og knowhow

Kontakt

+45 79 33 00 00


tricon@tricon.dk


Copyright 2024 by Tricon Electric A/S. All product names, logos, and brands are property of their respective owners. All company, product and service names used in this website are for identification purposes only. Use of these names, logos, and brands does not imply endorsement.